O nama


Đuro Đaković -  Održavanje i usluge d.o.o. je poduzeće koje je osnovala  Đuro Đaković Montaža d.d.  1999 .g. kao svoju tvrtku kćer koja je bila namjenjena za pružanje usluga u kontroli i održavanju u matičnoj firmi, i isto tako u trećim firmama s viškovim kapaciteta.

Društvo je preuzelo 30 iskusnih i osposobljenih djelatnika matične firme, opremu, sve potrebne strojeve, ispitnu opremu i vozila, te je formirano kao zasebna cjelina unutar kruga ĐĐ- Montaža. Tvrtka je 2012. godine u potpunosti privatizirana, te više nije u sastavu ĐĐ Montaže.

Iz naziva se također briše “Montaža” i od tada djeluje od nazivom Đuro Đaković- Održavanje i usluge d.o.o.. Tvrtka trenutno ima 47 zaposlenih, a glavne djelatnosti su ISPITIVANJE BEZ RAZARANJATOPLINSKA OBRADA.

Povrh glavnih djelatnosti, unutar tvrtke se nalaze radionice za izradu jednostavnih čeličnih konstrukcija i servis elektro i strojne opreme. Timovi za ispitivanje bez razaranja i toplinsku obradu su mobilni, te navedene usluge pružamo u radnom prostoru ili gradilištu naručitelja.

Ispitivanje bez razaranje vršimo metodama radiografije, ultrazvuka, ispitivanje magnetom, penetrantima i vizualna metoda. Svi djelatnici su osposobljeni za rad, i imaju važeće certifikate i dozvole za obavljanje djelatnosti.

Naša tradicija, stručnost i iskustvo nas ističu kao najistaknutiju tvrtku u našoj djelatnosti na području Republike Hrvatske. U planu za skoriju budućnost je porast broja operatera i izlazak na tržište Europske Unije.